• +45 93 91 91 22
  • kristian@dceo.dk
  • Aalborg

Leadgenerering på den lækre måde.

Hvilke virksomheder besøger din hjemmeside og er de potentielle kundeemner?

Du kan nemt finde ud af hvilke virksomheder, der besøger din hjemmeside og hvad de laver.

Der findes mange måder at finde ud af hvem der besøger din hjemmeside. De fleste metoder kræver dog, at du tegner et abonnement på et program eller noget software. Der er mange løsninger på markedet, og jeg har prøvet mange af dem af. Men min klare favorit er helt klart Leadinfo.

Hvad er Leadinfo?

Leadinfo er et værktøj på abonnement, så du kan se hvilke virksomheder, der besøger din hjemmeside. Leadinfo er født med en nem installationsvejledning, særligt hvis du kører de klassiske CMS systemer som f.eks. WordPress. Har du ikke det – så er det stadigvæk nemt at sætte op – enten ved at placere en kort kode på din hjemmeside, eller ved hjælp af Google Tag Manager. Når koden er lagt ind, kan du med det samme se, om det virker.

Herefter begynder systemet at vise dig de virksomheder, der besøger din hjemmeside. Du kan klikke på virksomheden og få overblik over virksomhedens seneste regnskaber, samt stamdata omkring virksomheden.

Billede af Leadinfo, som er et førende værktøj til indsamling af leads.

Noget af det helt smarte ved Leadinfo er, at du kan se hvordan virksomheden har fundet frem til dig, samt hvilke sider, som virksomheden har set på, inden på din hjemmeside. Et tilkøb, som gør Leadinfo ekstra smart, er knappen herunder “Vis optagelse”. Her kan du se en optagelse af hvordan brugeren har benyttet din hjemmeside, og hvad brugeren har læst og hvordan musen er bevæget rundt på skærmen – det er helt vildt! :-).

Se hvilke sider de besøgende har set på dit website og hvor lang tid de har brugt pr. side.

Sidste fede funktion er, at Leadinfo kan sammenkæde mulige kontakter i virksomheden, samt hvilken afdeling de tilhører, ud fra bl.a. Linkedin profiler og andet baggrundsinfo. Dermed kan du nemmere spore dig ind på, hvem i virksomheden du skal tale med.

Se hvilke kontakter, der er tilknyttet den virksomhed, hvor leadet kommer fra.

Pris på Leadinfo

Leadinfo er ikke gratis og priserne starter fra kr. 369,- pr. måned (ved årligt abonnement) og ekskl. moms. Men der skal ikke mange kvalificerede leads til, før det kan svare sig.

Du kan læse mere om prismodellen her: https://www.leadinfo.com/da/priser/

Prøv Leadinfo gratis i 14 dage

Hvis du gerne vil teste Leadinfo gratis i 14 dage, så kontakt mig på 93 91 91 22 eller udfyld formularen herunder, hvorefter jeg vender hurtigst tilbage til dig med en demo, som du selv kan teste af. Du kan også altid ringe til mig på 93 91 91 22, hvis du har spørgsmål til produktet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *