• +45 93 91 91 22
  • kristian@dceo.dk
  • Aalborg

SMV Rådgiver

Uvildig SMV Rådgiver i Nordjylland

Velkommen til DCEO. Mit navn er Kristian Bluhme og jeg er SMV rådgiver når det gælder E-commerce, digitalisering eller valg af systemer, der kan forbedre forretningsprocesser.

Står du overfor nogle kommende digitale investeringer? Det kan f.eks. være systemer til automatisering, kontraktstyring, ERP eller implementering af E-commerce systemer – eller dele af det. Det kan også være du skal have styr på data og analyse – eller lære hvordan du kan bruge ChatGPT eller AI til dataanalyse?

Så er der meget snart mulighed for din virksomhed at søge op til kr. 100.000,- via SMV Digital. Puljerne åbner allerede starten af januar 2024 – så det gælder om at være hurtig.

Har du brug for hjælp eller vejledning, eller ønsker du blot mere info om, hvad projektet kan indebære, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 93 91 91 22, eller sende en mail på kristian@dceo.dk.

Du kan også læse mere på https://www.dceo.dk.

Jeg er SMV rådgiver og har været det i flere år. Jeg har primært kunder i Nordjylland og Aalborg, men har også i både Midtjylland og på Sjælland.

Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at give mig et uforpligtende kald på telefon 93 91 91 22, eller sende mig en mail på kristian@dceo.dk

Læs om aktuelle puljer her: Se aktuelle puljer

Ofte stillede spørgsmål FAQ

1: Hvem kan søge SMV midler og puljer?
SMV digital har opstillet en række kriterier for at må søge. Hver pulje kan være forskellig og der er nogle bestemte tildelingskriterier. Dog falder de fleste indenfor rammerne, medmindre du har en meget stor omsætning eller hvis du er helt nystartet

2: Hvad gør at du er uvildig SMV rådgiver?
Mange rådgivere er ofte leverandører af deres egne bureau eller ejer selv de systemer, som de anbefaler. Jeg er ikke bundet op af nogle leverandører, og har ikke kommisionsaftaler med nogle. Jeg vil være uafhængig og give rådgivning efter, hvad der virker – og ikke det som jeg har økonomisk interesse i.

3: Hvor tit åbner der nye SMV puljer?
Oftest kommer der nye puljer hvert eneste semester eller halvår. Derfor er det vigtigt at være obs på SMV digital siden og evt. tilmelde sig deres nyhedsbreve omkring nye puljer.

4: Hvor omstændig er det at udfylde SMV ansøgningen og kræver et SMV projekt meget administration?
Det er lidt omstændigt at udfylde ansøgningen, men har man først prøvet det en gang, så er det faktisk lige ud af landevejen. Kontakt mig gerne for vejledning på 93 91 91 22.

Digital rådgiver indenfor e-commerce og digitalisering
Kristian Bluhme DCEO Aps