• +45 93 91 91 22
  • kristian@dceo.dk
  • Aalborg

Turbo på onlinesalget

Tavlevirksomhed sætter turbo på onlinesalget med nyt digitalt samarbejde.

Lageret i Horsens bugner af whiteboards, glastavler og opslagstavler. Der er nemlig fuld fart på salget hos den mindre tavle virksomhed, der i dag har 8 fuldtidsansatte.

Travlheden skyldes primært virksomhedens mange forhandlere, som har godt gang i afsætningen af Nagas produkter, men også at flere og flere privatpersoner er begyndt at handle online.

Her ses direktør Allan Petersen og ejer af DCEO Kristian Bluhme.

Allan Petersen, der er direktør og medejer af Naga A/S, har for længst indset at det at drive online handel, ikke blot løses med en online shop, men noget der løbende kræver meget viden og mange ressourcer.

”Vi får flere og flere online ordrer, hvilket er rigtig positivt, men for hele tiden at være attraktive og kunne understøtte vores forhandleres krav til samhandel, kræver det løbende yderligere investeringer i nye smarte løsninger” – alt sammen noget der skal finansieres igennem øget vækst via vores online platform. Derudover via tilskud fra SMV digital.”

At Naga A/S og sælger direkte til slutbrugeren, var en beslutning som blev truffet i 2020 – i første omgang på forsøgsbasis. Dengang gav det i første omgang Naga lidt bekymring overfor forhandlerne, om de kunne risikere at miste omsætning ved, at Naga.dk selv åbnede en webshop.

” Vores eget direkte salg i webshoppen betyder ikke nedgang i salget til vores forhandlere – faktisk tværtimod. Åbningen af onlinesalget har øget kendskabsgraden til Nagas produkter og dermed har det haft en meget positiv effekt på efterspørgslen blandt forhandlerne. Vi betragter mere Naga.dk som vores Brand-store, og det kommer forhandlerne til gode.”

Fleksibilitet ved strategisk samarbejde

Selvom alle i Naga A/S arbejder på højtryk, kan det dog være vanskeligt for en mindre virksomhed, både at tænke på produktion, udvikling, salg og online markedsføring. Samtidig er jobmarkedet brandvarmt, og det at finde digitale specialister på fuld tid, kan være vanskeligt med det nuværende jobmarked.

Naga A/S har det derfor valgt at gå en anden vej og i stedet at indgå i et strategisk samarbejde med virksomheden DCEO, omkring rådgivning og udvikling af Naga.dk, primært for at skabe mere online vækst. Et samarbejde der sker på timebasis.

DCEO er stiftet af Kristian Bluhme, som har været mange års erfaring fra branchen og er en garvet profil inden for e-commerce. Kristian har blandt andet stået i spidsen for en af Danmarks største E-commerce forretninger.

Kristians får til opgave at sikre, at Naga.dk også fremadrettet er en førende online handelsplatform – men også samtidig sikrer at forhandlerne har de bedste betingelser online. En ordning som både Allan og Kristian er godt tilfredse med og som giver stor fleksibilitet – både i forhold til opgaver og antal timer, der løbende kan justeres.

En af de første opgaver bliver at sikre, at marketingbudgettet bruges rigtigt, så der kommer mest muligt kickback ud af de brugte penge, for derved at bruge pengene på at tiltrække flere besøgende.

Går digitalt på Amazon i Tyskland

En anden prioritet er at få Naga på Amazon på det tyske marked. Naga har allerede forhandlere i de fleste Europæiske lande, men ikke i Tyskland. Det kommer til at ske via Amazon.de.

”Alt skal spille, når man kaster sig ud i at afsætte sine varer via Amazon. Der er ikke plads til slinger og der kræves meget høj grad af kundeservice og leveringssikkerhed. Men vi mener det er den rette platform, for at udvikle virksomheden yderligere uden for landets grænser.”, udtaler Allan Petersen.

Også på det danske marked er der travlt med at koble kunderne på digitalt. Det sker igennem et indkøbssamarbejde, hvor Naga skal samhandle med kunderne ved hjælp af elektronisk dataudveksling.

”Der er nok at se til”, slutter Allan, og glæder sig over den spændende digitale rejse, der ligger foran virksomheden.

Fakta om Naga:

NAGA blev grundlagt i 1977 og er en forkortelse af ordene ”NAtur” og ”GAver”. Virksomheden, der producerer alle former for tavler, blev overtaget i 2008 af Allan Petersen & Anne-Kari Fischer, som i dag fortsat driver og udvikler virksomheden. Navnet NAGA, er inspireret af materialerne tavlerne oprindeligt var lavet af.

Besøg Naga website

Besøg DCEO website 

Kontakt ved spørgsmål:

–       Allan Petersen – Telefon: 76 34 75 00 – AP@naga.dk

–       Kristian Bluhme – Telefon: 93 91 91 22- Kristian@dceo.dk